Je kent het wel, bij het eerste kind wil je niks missen en vooral niks vergeten, dus probeer je elke poep & scheet vast te leggen op beeld. Bij de tweede gaat dit er iets anders aan toe ben ik inmiddels achter. Afgelopen week kreeg ik een appje van mij oma, zoals elke paar weken, of ik haar recente foto's van de mini's wil sturen. Na een eindje scrollen begon ik me toch wel een beetje schuldig te voelen, de meest recente 'leuke' foto was inmiddels toch al wel een paar weken oud. En dat is best knap met een baby van een paar weken oud. 

Ook heb ik van de oudste keurig een fotoboek gemaakt, zelf afgedrukt en ingeplakt, netjes een baby boek bijgehouden en alle foto's van jaar één steeds veilig in icloud gedropt. Je raad het al; van baby twee staan alle foto's nog op mijn telefoon, heb ik er precies nul af laten drukken en ook het baby boek stopt bij twee maanden. 

Dat gaan we nu maar eens anders aanpakken, want wat kind één krijgt moet ook kind twee krijgen vind ik. Hoe maak ik mezelf dit zo makkelijk mogelijk? Door toch over te gaan op online fotoboeken. Je selecteert alle foto's vanaf je telefoon en de app maakt er vanzelf een súper leuk fotoboek van helemaal op chronologische volgorde. Easy peasy, lemon squeezy

We maken het nog net iets leuker voor jullie, want bestel je jouw fotoboek bij Pixum door op onderstaande banner te klikken? Dan krijg je van ons 10% korting. Dat is snel verdiend, you're welcome!

 

Comments (0)

Please note, comments must be approved before they are published.

Shop our most-loved collections