FAQ

De gewenste maat is uitverkocht, komt deze nog terug?

Sorry , je grijpt net mis. We doen ons uiterste best om alle items zo snel mogelijk aan te vullen. Uiteraard houden we je hiervan zo goed mogelijk op de hoogte. Volg ons via de social media kanalen om juist dit soort informatie niet te missen. Alle updates posten we zeker via stories (@thewildbabies)

Kan ik na het plaatsen van een bestelling deze nog aanpassen of annuleren?

Helaas is het niet mogelijk je bestelling in ons systeem na het plaatsen te wijzigen. Wel kun je een mailtje sturen naar klantenservice@thewildbabies.com met alle gegevens. Mocht de bestelling nog niet in behandeling zijn dan kunnen we kijken wat we kunnen betekenen. Helaas is er geen garantie dat een bestelling altijd kan worden aangepast maar doen we ons uiterste best.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door te klikken op registreer / login rechtsboven van de pagina. Midden onder vind je het tabje wachtwoord vergeten? Vul je email-adres in & klik op verstuur. Er wordt een nieuw wachtwoord verstuurd naar het door jouw gebruikte mailadres.

 

Wat zijn de betaalmethoden bij The Wild Babies?

Je kunt gebruik maken van zowel iDeal, Bancontant, Paypal of creditcard als betaling. 

Hoe vallen de items qua pasvorm?

Bij elk item vind je bij de details duidelijk aangegeven hoe een item valt indien dit anders is dan de normale pasvorm. Maten en keuzes worden altijd zo duidelijk mogelijk beschreven in cm's/jaren etc. Deze informatie wordt direct overgenomen van de leverancier. Heb je toch nog specifieke vragen stuur dan een mailtje naar hello@thewildbabies.com

 

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Indien het bedrag wel van je rekening is afgeschreven en de bevestiging is zeker weten niet ontvangen (check ook aub je spam folder in je mail) stuur dan een mailtje naar klantenservice@thewildbabies.com en wij kijken direct met je mee.

 

Kun je een kortingscode gebruiken bij The Wild Babes?

Ja een kortingscode is te gebruiken in onze webshop. Deze worden uitgegeven door The Wild Babies zelf en kun jij bij de checkout invullen onder het kopje 'kortingscode' Let op: de kortingscode dient in 1x te worden besteed. 

 

Wat zijn de verzendkosten bij The Wild Babies?

  • Binnen Nederland: €6,95 tot €100,00 / vanaf €100,00 gratis verzending
  • België: €9,00 tot €100,00 / €3,95 vanaf €100,00

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Op werkdagen voor 16.00uur besteld is dezelfde dag verzonden. Orders van vrijdagavond na 16.00 worden de eerst volgende werkdag geleverd. Indien je in het weekend besteld of na 16.00uur op een werkdag wordt je order de eerstvolgende werkdag verzonden.

Wat betekent een item bestellen als pre-order?

Een pre-order item is een item wat je al kunt bestellen maar later wordt uitgeleverd omdat deze nog onderweg is naar ons warehouse. Door middel van op pre-order basis bestellen heb je het item wél al betaald en definitief gereserveerd. In de productomschrijving van het product vind je altijd een uitleverdatum van het product. Bestel je meer items samen met een pre-order item dan wordt alles in 1x verzonden op de genoemde uitleverdatum van de pre-order. 

Naar welke landen versturen jullie?

Naar Nederland & België

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je van ons een verzendbevestiging met daarbij een track&trace code. Hiermee kun je via PostNL je pakketje volgen tot de deur.

 

Mijn pakketje word vandaag bezorgd maar ik ben niet thuis. Wat nu?

Indien je tijdens levering niet thuis bent zal de postbezorger een briefje achterlaten in je brievenbus met daarop gegevens wat de te nemen stappen zijn.

 

Wat zijn de voorwaarden indien ik een item wil retourneren? 

  • Het artikel dient binnen 14 dagen* na ontvangst retour bij ons zijn binnengekomen
  • Items moeten in originele staat en/of verpakking inclusief tag worden geretourneerd
  • Items mogen niet zijn gedragen/gebruikt 
  • Items bevatten geen vlekken

Wat als ik mijn retour te laat terugstuur of als deze niet voldoet aan de voorwaarden?

Helaas is het dan niet mogelijk om je retour in behandeling te nemen en geld terug te storten. Je ontvangt of het item retour, of we sturen je een kortingscode, dit ligt geheel aan de situatie en status van je retour.


Ik zie dat mijn retour is afgeleverd op bestemming maar ik hoor nog niks, wat nu?

Alle retouren die bij ons binnen komen worden altijd binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt. Vaak zie je via je track&trace code van de retourzending dat hij al binnen is bij ons maar ontvang je niet direct een creditnota. We ontvangen dagelijks vele pakketten en deze kunnen niet allemaal direct worden verwerkt, hier zit een vast team op die wel gegarandeerd je retour binnen 14 dagen verwerkt. Eventjes geduld dus aub ;-) 

Mijn product is beschadigd/ontbreekt/verkeerd geleverd, wat moet ik doen?

Allereerst, onze excuses! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur aub een mailtje naar onze klantenservice@thewildbabies.com met daarin alle gegevens (eventueel foto’s van het beschadigde product) en wij pakken dit zo snel mogelijk op.

 

Ik heb een verkeerd bedrag teruggestort gekregen, wat moet ik doen?

Allereerst, onze excuses! Stuur aub een mailtje naar klantenservice@thewildbabies.com met alle gegevens en wij pakken dit zo snel mogelijk op.

 

Wat zijn de garantievoorwaarden en het garantietermijn?
Op een item gekocht bij The Wild Babies hanteren wij een garantietermijn van 30 dagen na aankoop.

Onderstaande klachten vallen niet onder de garantie:

1. Uitzonderlijke slijtage 

2. Beschadiging door nalatigheid of door het niet houden aan de wasvoorschriften

3. Batterijen

4. Water, val of stootslijtage

5. Verkleuring van sieraden 

 

Wat zijn de kosten voor retourneren?

De kosten voor het retourneren van items zijn voor de kosten van de klant. Het ligt aan de verzendmethode wat je betaalt voor een pakketje en de grootte van je pakket.

Let er op dat je voldoende betaalt voor het retourneren van je pakketje om extra portokosten te voorkomen. Indien wij een opdracht krijgen om portokosten te betalen van PostNL ivm het onvoldoende frankeren van je pakketje trekken wij dit bedrag van je retourzending af en maken we dit kenbaar via mail. 

Let op: Indien je pakketje zoekraakt en er is geen geldige track&trace code dan kunnen wij helaas niet het bedrag crediteren. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje totdat je retourzending is terugbetaald. Dit is het enige bewijs dat je pakketje 100% is verzonden aan ons.

 

Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel.