Ruilen & Retourneren

Ruilen & retourneren

Hoe retourneer ik een deel van mijn bestelling of mijn gehele order?

 • Indien je een item van je bestelling of je gehele bestelling wilt retourneren stuur je een mailtje naar retour@thewildbabies.com met daarin: je gegevens, ordernummer (het nummer na de # rechtsboven op je factuur), items welke je wilt retourneren en reden. Aanmelding per mail is voldoende, hier volgt geen persoonlijke bevestiging op.
 • Wil je een item ruilen? Helaas is dit niet meer mogelijk bij The Wild Babies. 
 • Vervolgens stuur je het item of (deel van de) order binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour aan:

The Wild Babies
Lokhorstweg 12

3851SE Ermelo

 • Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening. Je ontvangt eerst een mail dat je retour verwerkt is en het bedrag wordt vanaf die dag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Voorwaarden retourneren

 • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen.
 • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd
 • Item(s) met vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen
 • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd

Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is, make-up vlekken bevat of gebreken heeft sturen we het item terug naar de klant of wordt er geen geld uitgekeerd maar een tegoedcode. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt door ons warehouse, zowel bij het inpakken als na een retourzending.

Verzend de items met respect, zoals je ze ook netjes van ons hebt ontvangen retour. Indien items compleet verfrommeld worden terug gezonden en eerst dienen te worden gestoomd en dus extra werk oplevert, wordt een bedrag van €5,00 in rekening gebracht op het te crediteren bedrag.

Ruilen
Wil je een item ruilen? Helaas is dit niet meer mogelijk bij The Wild Babies. 
Wil je toch een andere maat van het item? Stuur in dat geval je item(s) retour, deze wordt indien hij aan de voorwaarden voldoet gecrediteerd. Vervolgens kun je zelf de vervangende maat bestellen.

Foutieve levering
Allereerst, excuus voor het ongemak! Indien je een item ontvangt wat niet juist is, niet besteld is vragen wij je een mail te sturen naar klantenservice@thewildbabies.com met daarin alle informatie en graag een foto van het item dat je in plaats van jouw bestelde item hebt ontvangen. Wij lossen het zo snel mogelijk op en zorgen dat indien voorradig het item zo snel mogelijk wordt nageleverd.

Is het item wat je hebt ontvangen wel het item wat je hebt besteld maar is deze beschadigd of ontbreekt er iets? Stuur ook dan aub een foto van het item, je gegevens en het probleem naar klantenservice@thewildbabies.com

Garantievoorwaarden en garantietermijn
The Wild Babies hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk,

 • Uitzonderlijke slijtage
 • Batterijen
 • Verkleuring van sieraden 
 • Water- val of stootslijtage
 • Beschadiging door nalatigheid
 • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Retourkosten
De kosten voor het retourneren van onze item(s) komt voor rekening van de klant. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder t&t worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijsje met t&t totdat je retour is verwerkt.