Verzenden & Levering

Verzenden & levering

Verzenden
Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij gaan dan direct over op het klaarmaken van jouw pakketje. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt in de verzendbevestiging per mail.

Kosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €100 is verzending gratis.

De verzendkosten voor zendingen naar België bedragen €9,00 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven €100 bedragen de verzendkosten €3,95.

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering
Indien je op werkdagen voor 16.00uur besteld wordt je order dezelfde dag nog verzonden, tenzij anders vermeld. Orders geplaatst na 16.00uur of in het weekend worden altijd de eerst volgende werkdag verzonden. Houd aub altijd je track&trace code in de gaten voor een update.

Pre-order
Omdat veel items een snel verloop hebben bij The Wild Babies en wij ze soms niet direct de zelfde dag of week kunnen aanvullen verkopen we ook items op pre-order basis. Dit houd in dat je een item betaalt, reserveert en deze zo snel mogelijk na levering in ons warehouse wordt uitgeleverd. De uiterlijke uitleverdatum van het product wordt altijd vermeld in de product omschrijving. Dit is de dag van verzending, je item zal dan volgende dag in huis zijn (onder voorbehoud van PostNL) Indien je een bestelling plaatst met meerdere items waaronder een pre-order item dan wordt alles verzamelt en in 1x uitgeleverd op de uiterlijke pre-order datum. Het is helaas niet mogelijk de andere items eerder of los uit te leveren. 

Heb je besteld op een werkdag en de zending de volgende dag niet in huis? Check dan altijd extra of je niet een item op pre-order basis hebt besteld. Hoewel we dit duidelijk vermelden bij het product in de shop én via onze social media kanalen wordt er toch nog overheen gelezen, kan altijd gebeuren uiteraard maar check even de productomschrijving voor je ons mailt.

Vertraging
Het kan zijn dat een van onze verzendpartijen een storing of staking heeft, of vertraging oploopt in verband met  feestdagen. The Wild Babies is hier helaas niet verantwoordelijk voor. Houd aub alle updates via de track&trace code in de gaten. Is het onduidelijk waarom je pakketje vertraagt is en kom je er niet uit? Stuur dan aub een mailtje naar klantenservice@thewildbabies.com, dan kijken wij met je mee!

Ontvangst
Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakketje maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.

Bestellen

Hoe bestel ik een item bij The Wild Babies?

  • Selecteer het item uit de shop en klik de button ‘in shopping bag’ Het item zit nu in je shopping bag.
  • Wanneer je bent uitgeshopt kan de bestelling worden afgerond door naar je shopping bag te gaan en te klikken op ‘Checkout’
  • Je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Indien je voor het eerst shopt bij ons kun je direct een account aanmaken zodat hij al je gegevens bewaart voor een volgende shopsessie. Ben je al klant? Log dan direct in, zo kun je sneller afrekenen want al je gegevens zijn al ingevuld.
  • Druk vervolgens op ‘Ga door naar de verzendmethode’ en hier zie je direct wat de verzendkosten zijn voor jouw bestelling. De verzendkosten bedragen voor zendingen binnen Nederland €6,95 (incl. 21% BTW) per bestelling. Bestellingen binnen België worden verzonden voor €9,00 (incl. 21% BTW) per bestelling. Let op: gratis verzending geldt vanaf een bedrag van €100 voor Nederland. Voor België geldt een aangepast tarief van €3,95
  • Vervolgens kies je de betaalmethode en kun je aangeven of het factuuradres hetzelfde moet zijn als verzendadres. Indien anders, dan kun je dit hier aanpassen.
  • Rond de bestelling af door de betaling te voldoen en that’s it! Je bestelling bij The Wild Babies is geplaatst.
  • Je ontvangt een ontvangstbevestiging van jouw bestelling per email. Heb je deze niet ontvangen? Check dan eerst je spam filter in de email. Nog steeds geen ontvangstbevestiging? Stuur dan een mail naar klantenservice@thewildbabies.com

Wijzigen bestelling
Bestellingen geplaatst bij The Wild Babies kunnen helaas niet meer online worden aangepast of geannuleerd. Wel kun je een mailtje sturen aan klantenservice@thewildbabies.com zodat wij nog kunnen kijken of we iets kunnen betekenen. Vaak worden de bestelling direct klaargemaakt dus helaas kunnen wij geen garantie geven dat je bestelling kan worden gewijzigd.

Adres verkeerd ingevoerd
Helaas is het na het plaatsen van een bestelling niet mogelijk je adres nog aan te passen indien deze verkeerd is ingevoerd. Wel kun je een mailtje sturen naar klantenservice@thewildbabies.com met het verzoek om je adres aan te passen voor deze levering. Indien het pakketje al is verzonden door The Wild Babies is dit niet meer aan te passen en wachten wij tot we het pakketje retour hebben ontvangen, na ontvangst van je pakketje zullen wij ervoor zorgen dat het naar het juiste adres wordt verzonden. Uiteraard worden hier wederom de reguliere verzendkosten in rekening gebracht en ontvang je eerst een berichtje om deze kosten a €6,95 te kunnen voldoen.

Account
Je hebt geen account nodig om bij The Wild Babies te kunnen shoppen. Wel is het handig om je gegevens te bewaren omdat je dan bij een volgende shopsessie niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren. Deze bewaren wij voor je, zijn veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden. Je kunt je te allen tijden registreren bij The Wild Babies. 

Wachtwoord
Heb je een account maar ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt je wachtwoord opnieuw aanvragen door te klikken op registreer / login rechtsboven van de pagina. Midden onder vind je het tabje wachtwoord vergeten? Vul je email-adres in en klik op verstuur. Er wordt een link naar je emailadres verzonden waarmee je je wachtwoord kunt resetten.