Welkom en leuk dat je de moeite neemt iets meer achtergrond informatie te lezen over The Wild Babies.
Mijn naam is Ellis ten Heuvel, eigenaresse van The Wild Babies.Ik ben 34jaar, woonachtig in Amsterdam met mijn vriend, twee katten en sinds 2 jaar onze grootste liefde: zoontje Louie.

December 2018 raakte ik zwanger van ons kindje en ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open. De lijstjes met benodigdheden kwamen tevoorschijn en langzaamaan verzamelde ik alles wat voor ons kleintje nodig was. Wat mij direct opviel is dat naast de grote ketens, die overigens heel veel leuke items hebben begrijp mij niet verkeerd, veel kleine shops de allerleukste items hadden maar het echt één grote jungle was. Maten zijn super snel uitverkocht, de allerleukste merkjes vond ik in het buitenland (hallo verzendkosten!) of items hadden een hele lange levertijd.

Het leek mij dan ook geweldig een wereld te creëren met de mooiste items waar ik zelf ontzettend veel plezier van heb (zo is Enfance bodywash sinds geboorte al favoriet, draagt Louie de broekjes van Salty Stitch en geef ik tegenwoordig als kraamcadeautje 'standaard' een prachtig kettinkje met naam/geboortedatum wat elke nieuwe moeder ontzettend gelukkig maakt) geheel in de stijl die mij zelf ontzettend aanspreekt. Mooie warme aardetinten, (h)eerlijke stoffen en vooral stijlvolle items.

Het verzamelen van deze prachtige merken, het opzetten van de webshop tijdens de Corona tijd én ondertussen moeder zijn van Louie is een hele uitdaging geweest zeg ik je heel eerlijk. Maar nog trotser kan ik daarom zeggen: welkom bij The Wild Babies.
Een wereld vol bijzondere merken en de allerleukste items voor je kleintje en voor jou als mommy (to be).

Stay Wild, Moonchild 

Love, Ellis ten Heuvel