Vers uit de kraamtijd van baby twee ben ik hier voor jou met het allerbeste kraamvisite advies. Kort en bondig zou je kunnen zeggen; geef géén knuffels. Ik herhaal het voor de zekerheid nog een keer, géén knuffels!
Of is dit mijn knuffel trauma? Altijd met de beste bedoelingen natuurlijk zo'n kraamkado, maar ik kreeg ooit een dalmatiër van een zakenrelatie, een man. Attent zeker, maar de naar aftershave ruikende hond belande in een bak met deksel en aan jaar later, met nog altijd dezelfde mannen lucht, vanuit de bak met deksel bij de kringloop. 

Niemand wil natuurlijk met een kadootje aan komen wat direct achter in de kast beland. Daarom tips voor wat dan wel to do: 

  • Neem een kado mee voor de kersverse moeder in plaats van voor de baby, zij heeft tenslotte net al het zware werk geleverd. 
  • Speelgoed. We denken het allemaal te kunnen redden met kleurloos houten speelgoed, maar helaas, iedereen moet er toch aan geloven. Een mooie stapeltoren bijvoorbeeld!
  • Go practical! Niks is fijner dan je new born vertroetelen en daarom zijn verzorgingsartikelen altijd fijn om te krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan een mooie swaddle.
  • Vraag of er kado wensen zijn, geen verassing maar wel succes gegarandeerd. 
  • Een WILD BABIES kadobon, ofcourse!

Mijn persoonlijke favoriet voor onze Lux? De fantastische poppen van Mrs. Ertha!
Want kom op, een klein meisje slepend met een popje is toch om van te smelten? 

 

 

Comments (0)

Please note, comments must be approved before they are published.

Shop our most-loved collections